Lust Culinair Genieten

Lust Culinair Genieten Zaandam

Foto: Sarah Vermoolen

Tip van Conny Scholtes (Zaans Erfgoed)

In hun kookstudio in de Zaanse Chocoladefabriek hadden we met de Vrienden van de Bieb eens een leuke workshop. Zelf bijzondere hapjes klaarmaken en samen opeten. Heel gezellig. Voor het 50-jarig bestaan van onze vereniging hadden de jongens een lichte Zaanse lunch gemaakt. Lekker. Zaanse mosterdsoep natuurlijk en duivekater met hartig beleg en Zaanse veenweidekroketten. En toe chocolademuffins met echte Verkadechocola. Voor Brunchen in De Bieb hebben we altijd heerlijke hartige broodjes van ze. Het zijn aardige inventieve mensen en ze bieden altijd goede kwaliteit.

Tip van Arthur Kruijt (Tweekoppige Phoenix)

Hier werken jonge ondernemers die zeer gedreven zijn. De medewerkers hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden en maken waar wat je met ze afspreekt. Dat vind ik erg belangrijk. Ik vind het een dynamisch bedrijf.

Wil je meer weten over de Parels in de Zaanstreek?  Bestel het boek Kijk Zaans door hier boven op de button Kijk Zaans te klikken.

Terug naar overzicht