Aanmelding activiteiten Boekpresentatie Zaanse Parels

Bij station Zaandam staat 14 september om 11 en 12.30 uur een architectuurgids van Babel klaar. Samen wandelt u door het nieuwe stadscentrum naar de rondvaartboot.
De rondvaartboot vertrekt om 10.30, 12 en 13.30 uur vanaf de kade van de Koekfabriek in Zaandam. De gids en boot sluiten op elkaar aan en kunnen ook los worden geboekt. Met onderstaand formulier kunt u reserveren voor de gids en/of rondvaartboot.
U wordt met de boot afgezet bij het evenement op de Zaanse Schans. Stippel zelf een route uit aan de hand van de plattegrond en de activiteiten. Inschrijven voor de gratis wandelroute Rondje Zaanse Parels in Zaandijk/Zaanse Schans/Koog aan de Zaan is niet nodig.

Uw naam (verplicht)

Woonplaats (verplicht):

Uw email (verplicht)

Aantal personen:

1. Met de architectuurgids van Babel wandelt u vanaf station Zaandam door het nieuwe beroemde stadscentrum (project Inverdan) dat al vele prijzen heeft gewonnen en over de Westzijde naar de rondvaartboot.

Aanmelding stadswandeling Zaandam:

2.Scheep in bij de rondvaartboot aan de Zaan. Betaald parkeren bij de Koekfabriek. Wethouder Dennis Straat en programmamanager ZaanIJ Gert Grandiek vertellen aan boord over de bijzondere geschiedenis en betekenis van de Zaan. Geniet van de Zaan, de idyllische Zaanse houten huizen, de prachtige pakhuizen en de robuuste beeldbepalende fabrieksgebouwen. Maak het ZaanIJ avontuur mee en hoor hoe de kracht van de (levensmiddelen)industrie en het unieke wonen aan de Zaanoevers kan worden behouden.

Aanmelding rondvaartboot vertrek Zaandam:

Terugtocht rondvaartboot rederij de Schans naar Zaandam: 15, 16, 17 en 18 uur. Reserveren is niet mogelijk. Aansluitend is voor liefhebbers een ingekorte Monetwandeling (€ 5 pp), waarbij het theehuis dat Claude Monet in 1871 schilderde speciaal open is vanwege Open Monumentendag. Tussen 17 en 18 uur worden 100 gratis toetjes uitgedeeld bij restaurant De Koperen bel op de Dam. Wandel zelfstandig terug naar station Zaandam.

Uw bericht


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *