Informatiecentrum Inverdan

Infocentrum Inverdan

Informatiecentrum Inverdan is getipt voor Kijk Zaans door masterplanner Sjoerd Soeters (architect Inverdan)

Review:

Inverdan is nog lang niet af. Op het terrein van de fietsenstalling voor het stadhuis komen nog woonhuizen, en er komt nog een complex bij. De komende tien jaar is er nog veel te doen. Een echte stad is echter nooit klaar.
Bij het Infocentrum kun je zien hoe het project Inverdan de komende jaren verder wordt ontwikkeld. Er werken heel enthousiaste mensen die het verhaal goed kunnen overbrengen, zoals Willem Mandjes en Marene Kok. Marene is een stralende persoonlijkheid die altijd lachend en met aandacht het verhaal vertelt. Sinds 1998 zijn er heel veel ambtenaren en politici bij Inverdan betrokken. Een aantal van hen is al weg. Eigenlijk wil ik al deze mensen als tip geven, omdat we het samen tot stand hebben gebracht.
Het informatiecentrum Inverdan is vanaf zaterdag 19 december 2015 gesloten. Het aantal bezoekers dat speciaal kwam voor informatie over het programma Inverdan is de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Een groot deel van het programma is inmiddels klaar en het informatiecentrum zit op een plek die niet centraal ligt. Ook maken mensen tegenwoordig vaker gebruik van andere, meer digitale, communicatiekanalen zoals internet. Informatie over het programma Inverdan blijft beschikbaar via Zaanstad.nl. Meer informatie vindt u via onderstaande link.
aanvullende informatie – nieuwsbericht sluiting informatiecentrum Inverdan