Keuken van Von

Keuken van Von

De Keuken van Von is helaas vanaf 1 januari 2015 gesloten vanwege gezondheidsredenen van Yvon Ketalow.

In de Keuken van Von kunnen gasten eten wat de pot schaft. De Indonesische rijsttafel is elke dag weer anders.

In het boek Zaanse Parels lees je meer over De Keuken van Von op pagina 220. En in het boek Kijk Zaans vind je op pagina 191 een interview met Yvonne.
De Keuken van Von
Zuiddijk 49
1501 CB Zaandam
Tel. 075 612 5500

Aantal tips: 3

Tip van Angelique de Groen

Review:

Foto: Sarah Vermoolen

Yvonne Kelatow is een slimme dame met passie en heel makkelijk benaderbaar.
Brasserie de Keuken van Von is gezellig kneuterig. Je zit als het ware bij iemand thuis en dat maakt het heel leuk. Elke dag kookt ze wat anders, maar het zijn altijd authentieke Indonesische gerechten. Je eet wat de pot schaft.
Met mooi weer heeft ze buiten een terras. Dat ziet er heel leuk uit. Jammer dat er zo weinig ondernemers bij haar in de buurt dat voorbeeld volgen.

Tip van Jolanda Bührs (slijterij Drinks&Gifts)

Review:

In De Keuken van Von kun je heerlijk Indonesisch eten. Je hebt hier niet het idee dat je in een restaurant zit, want het is meer een eettentje. Het voelt bijna alsof je bij haar op visite bent. Je weet dat het bij deze gastvrouw altijd gezellig is.
Yvonne Kelatow is een actieve zakenvrouw die in allerlei netwerken zit, zoals de Rotary, de Corner en Zaanbusiness. Daarnaast organiseert ze eens per maand voor al haar zakenrelaties een leuke avond bij Serah Artisan. Het is bijzonder dat ze al deze mensen met elkaar in contact brengt, terwijl ze zelf in de keuken voor ons staat te koken. Alles wat ze onderneemt, doet ze op een gezellige losse manier.

Tip van Martin Bergsma (De Koffiezaak)

Review:

De Keuken van (Y)Von(ne) vind ik het leukste Indonesische huiskamerrestaurant van de Zaanstreek.
Een brasserie/restaurant voor ‘vrienden’ van Yvonne, want vrienden worden dat is na je eerste bezoek altijd de beloning. Het concept is helder: Inrichting is tikkie traditioneel Indonesisch met een heerlijke “ach doe jij” atmosfeer.
Je reserveert een tafeltje, komt binnen, wordt glimlachend ontvangen, gaat lekker zitten, bestelt wat te drinken en ontspant! Over eten hoef je niet na te denken, want Von bepaalt het menu. Altijd per tafel, want in Azie is eten natuurlijk samen delen. En als je geluk hebt zingt dochterlief Angela Moyra ook nog even de sterren van de hemel van haar laatste album ‘Fickle Island’ (opkomende ster!).
Wel reserveren!