KookaandeZaan Kookworkshops en Private Dining/HaykeKookt

KookaandeZaan private dining/kookworkshops

Tip van K’ook!

Hayke van Dommelen organiseert in het oude industriële pand van Honig kookworkshops. Aan de buitenkant zie je er niet aan af dat je binnen een bijzondere ervaring krijgt. In de oude fabriek is een heel grote keuken waar een enorme tafel gedekt wordt met het heerlijkste eten. Het voelt alsof je bij iemand thuis eet.
Mensen komen hier voor workshops of private dinners.

Tip van Monica Schumacher (Heerlijke Handel)

KookaandeZaan is wat mij betreft de mooiste kookstudio van Nederland. Het heeft een prachtige inrichting en er heerst een relaxte sfeer. Er worden heerlijke gerechten bereid en en je hebt een geweldig uitzicht op de Zaan.

‘Na een carrière in de IT organiseer ik sinds 2002 private dinners, dus exclusieve diners bij de mensen thuis. Het is leuk om echt te koken en een gerecht net iets anders te maken dan mensen gewend zijn. Door de juiste trefwoorden op google te gebruiken werd HaykeKookt al snel gevonden. Mijn verhaal heeft al in verschillende bladen gestaan en ik heb ook voor een tv-programma gekookt. Het bedrijf groeide zo snel dat ik op zoek ging naar een locatie waar ik ook kon koken voor groepen. Dat heb ik gevonden in de oude Honigfabriek. Bij KookaandeZaan kunnen mensen in een industriële maar ook huiselijke omgeving met een groep dineren of workshops volgen.’ Hayke van Dommelen tijdens interview voor Kijk Zaans. Wil je meer weten over de Parels in de Zaanstreek?  Bestel het boek Kijk Zaans door hier boven op de button Kijk Zaans te klikken.

Terug naar overzicht