Kuijk Zaandam

 

Kuijk Zaandam

Kookwinkel Kuijk is een familiebedrijf waar het betere keukengerei van de mooiste merken te koop is. Ook hebben ze een hoek met exclusieve mode.

Kuijk wordt vermeld op pagina 220 in het boek Zaanse Parels.

Kuijk Zaandam
Zuiddijk 137
1501 CE Zaandam
Kuijk Zaandam

Aantal tips: 2

Kuijk is getipt voor Kijk Zaans door Mascha van Amesfoort (Castell Steak&Bites)

Review:

Bij deze mooie lifestyle winkel komen we graag vanwege de prachtige kwaliteitspullen. Alles wat je nodig hebt voor de inrichting van je keuken hebben ze. De serviezen zijn erg mooi, al het keukengerei, van de mooiste merken, is van topkwaliteit. We hebben bij deze winkel een lijst samengesteld voor onze bruiloft. Daardoor hebben we mooie spullen in onze eigen keuken. De service is heel goed. Als we vragen hebben over cadeaus die we hebben gekregen, dan gaan ze altijd op zoek naar het antwoord. Zoals bijvoorbeeld hoe je een apparaat moet ontkalken.
Het is een winkel van zeer gedreven, gastvrije ondernemers. Midden in de zaak staat een koffietafel, waar de koffie klaar staat. De dochter van het echtpaar is in de winkel haar eigen afdeling met exclusieve mode begonnen. Dat is een heel leuke combinatie.

Tip van Yvonne Ketalow (Keuken van Von)

Review:

Hun producten stralen klasse uit. Ze hebben Italiaanse merken die je verder niet snel in Zaandam kunt vinden. Al heel lang heeft Kuijck deze mooie winkel, waar kwaliteit en service constant heel goed zijn. Bij dit familiebedrijf kom je in een moderne winkel, waar het meteen prettig voelt. Marianne zet zich al jarenlang zich in voor de ondernemersvereniging van de Zuiddijk. Deze familie is redelijk onzichtbaar, maar ze doen van alles achter de schermen om de buurt te verbeteren. Ze hebben een groot hart voor de Zuiddijk. Het is leuk dat hun dochter Erica deze traditie nu door zet en haar eigen afdeling met kwaliteitskleding is begonnen.