Sponsoring Rabobank

Sponsoring Rabobank Zaanstreek

Rabobank Zaanstreek is actief betrokken bij de Zaanse maatschappij. Doordat ik (Sarah Vermoolen) al jaren de artikelen schrijf voor het magazine Dichterbij heb ik talloze mooie aansprekende voorbeelden voorbij zien komen van projecten waar Rabobank Zaanstreek een actieve rol in speelt.
Ze staan midden in de maatschappij doordat ze projecten op het terrein van cultuur, sport maar ook veel sociale initiatieven zichtbaar sponsoren en ondersteunen.

Via het Coöperatiefonds worden projecten ondersteund waarmee de Zaanse samenleving sterker wordt. Zo hebben recent bijna vijftig Zaanse initiatieven een pitch gehouden voor de ledenraad. In het magazine dat eind februari 2015 uit komt kun je lezen welke bijzondere projecten zijn gehonoreerd en een donatie hebben gekregen uit het Coöperatiefonds. Ook wordt er in het komende magazine aandacht besteed aan andere opmerkelijke initiatieven waar Rabobank Zaanstreek graag aandacht aan besteed. Dichterbij 1 2015

In het boek Kijk Zaans vertelt directeur Hans Leenstra op pagina 78 en 79 waarom de bank zo actief is in de samenleving. Op pagina 270 in het boek Zaanse Parels lees je iets meer over het Coöperatiefonds.

Foto: Sarah Vermoolen

Foto: Edith van Leeuwen

Getipt voor Kijk Zaans: 1

Rabobank Zaanstreek is getipt voor Kijk Zaans door Chris Kaper, Europees kampioen KZ (Korfbal)

Review:

De Zaanstreek kent een sterk verenigingsleven met een rijk verleden. De Zaanse sport kan niet renderen zonder sponsors. De Rabobank is een van de trouwste partijen die over de jaren heen meerdere verenigingen heeft ondersteund. De Rabobank is actief bij diverse takken van sport en gaat ook graag lange termijn verbindingen aan.

 

Terug naar overzicht