De Keuken In Assendelft
Ray Heistek heeft in de Zaanstreek de afgelopen jaren naam opgebouwd als kok maar zeker ook met zijn winkel voor fijnproevers en hobbykoks in Assendelft. In het winkelcentrum van Saendelft komen liefhebbers van heerlijk eten bij ‘De keuken in’ voor uitstekende ingrediënten en voor maaltijden van restaurantniveau zodat je thuis lekker uit eten kunt. De winkel is opnieuw ingericht en heeft een nieuwe gevel.
Lees meer over ‘De keuken in’ in het boek Kijk Zaans (pagina 188 en 189) en in het boek Zaanse Parels (pagina 39 en 54/55)Eetwinkel De keuken in
Kaaikhof 27
1567 JP Assendelft
Tel. 075 657 35 39
Open: di t/m zo
De keuken in
Pages: 1 2
Aantal tips: 4
De Keuken in is getipt voor Kijk Zaans door Restaurant DeVijfdeSmaak
Review:
Ray Heistek kookte eerst bij Sans Pareil (het huidige D’Vijf Broers). Deze gedreven en gepassioneerde man heeft nu een mooie eetwinkel in Assendelft. Hij blijft echter een kok die zijn klanten als gasten ontvangt. Hij maakt bijzondere dingen, wat wel moed vergt in de Zaanstreek. Hij verkoopt mooie producten, en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Gasten die eerst in zijn restaurant kwamen komen nu in de winkel gerechten halen waar ze thuis van genieten.Tip van Majanka Fröhlich (theatermaakster)
Review:
Als je geen zin hebt om te koken, kun je altijd bij De Keuken In lekkere gerechten ophalen. Ray Heistek heeft zoveel bijzondere en lekkere spullen dat je altijd met meer naar buiten gaat dan je had gepland. Soms organiseert hij ook leuke activiteiten voor kinderen. Dat is goed voor het gemeenschapsgevoel in zo’n nieuwe buurt.Tip van Hans Leenstra (directie Rabobank Zaanstreek)
Review:
De tip voor De Keuken In is al vaker gegeven, maar dit is zo’n winkel waarvan ik hoop dat we daar allemaal ons eten gaan kopen. Je vraagt je af en toe wel af hoe zo’n winkel kan bestaan. Daarom roep ik iedereen op om daarheen te gaan, voor de mooie en lekkere dingen, die met zoveel liefde voor het vak zijn klaargemaakt. Ik ben zo blij met deze winkel in Assendelft, want hier kan ik bijzondere dingen halen als ik eens wat anders wil klaarmaken.Tip van chefkok Jeroen Gruijs (Groeneveld Eten)
Review:
Ray Heistek heeft veel passie voor het vak en veel kennis van duurzaamheid. Nadat hij gestopt was als kok bij een restaurant is hij voor zichzelf begonnen met deze winkel. Hij kookt heel leuke dingen, met veel aandacht voor biologische producten. Zoals hij met de winkel bezig is, is een verhaal apart.