Ans Mode

 

ANS.

Modezaak ANS is al 25 jaar een begrip in de Zaanstreek en ver daar buiten. Iedere vrouw die houdt van kwaliteit is blij met deze bijzondere winkel, want met deze kleding kun je je onderscheiden en gezien worden. In de Zaanstreek wordt de stijl van ANS direct herkend door de kenner. De ondernemende eigenaressen van deze modezaak verkopen tegenwoordig ook handgemaakte Spaanse laarzen van het merk Boots&Woods. Die worden in eigen beheer gemaakt in Spanje. Voor al deze producten geldt dat het draagcomfort hoog is doordat er met goede materialen wordt gewerkt.
Regelmatig zijn er evenementen, zoals modeshows, waarbij de nieuwste trends en mode wordt getoond. Ze werken daarbij graag samen met andere ambitieuze Zaanse bedrijven.

Lees meer over de modezaak op pagina 192/183 in het boek Kijk Zaans en op pagina 273 in het boek Zaanse Parels.

ANS en Zusje van ANS
Westzijde 25-27
1506 EA Zaandam
Tel. 075 635 19 94
ANS Mode

Aantal tips: 3

Foto: Herman Wieten

ANS is getipt voor Kijk Zaans door de kookwinkel K’ook!

Review:

Wij tippen ANS niet alleen omdat het een hele mooie winkel is met heel veel verschillende merken (zodat iedereen daar kan slagen), maar ook omdat wij vinden dat je er heel goed en persoonlijk geholpen wordt. Je kunt er terecht voor een casual outfit, maar ook voor een zakelijke of juist feestelijke outfit. Kortom, alles onder 1 dak!
Iedereen die door hen gekleed wordt, krijgt complimenten.

Tip van Leonie Groen (journalist NH Dagblad)

Review:

“Van Ans”, hoor je vrouwen in de Zaanstreek vaak zeggen als ze een complimentje krijgen over hun outfit. Die twee woorden, ‘van ANS’, zeggen genoeg; de kleding, de schoenen en de tas zijn gekocht bij ANS Mode, tegenwoordig op de hoek van de Westzijde met de Stationsstraat.
In de winkel vind je mooie, kwalitatief goede kleding van allerlei grote merken. Van heel duur tot betaalbaar geprijsd. Vaak word je verrast door wat je in de winkel aantreft; ik heb een keer in Spanje een tas gekocht van, toen nog, een beginnende Spaanse ontwerper. Later zag ik diezelfde tas bij ANS. Het leuke is altijd dat anderen meteen zien dat je iets moois of iets speciaals aan hebt. Dat je outfit of dat leuke tasje ‘van ANS’ komt.

Tip van Sabina Scholtens (Timmerfabriek Visser)

Review:

Ans Mode voegt echt iets toe aan de Zaanstreek. Het is fantastisch dat zij met hun familie zoiets hebben weten neer te zetten. Ik kom er graag, vooral omdat ze zo servicegericht zijn. Als ik rond loop, word ik  al snel aangesproken of ze me van dienst kunnen zijn. Ik vertel dan voor welke gelegenheid ik kleding nodig heb en kom dan gegarandeerd buiten met prachtige kleding. Het is ook leuk dat zij adviezen geven hoe ik de nieuwe kleding kan combineren. 
Verkoopadres Zaanse Parels

Verkoopadres Zaanse Parels