Arjan Bloem

Kanocentrum Arjan Bloem Wormer

Kanospecialist Arjan Bloem heeft een grote variatie aan kano’s en kajaks. Je kunt hier tevens een kano, roeiboot of kajak huren voor een tocht over het Zwet.

Aantal tips: 3

Tip van watersportvereniging Quo Vadis (Slag om de Zaan)

Review:

Het familiebedrijf Arjan Bloem in Wormer beschikt over buitengewoon veel expertise op het terrein van kano’s en kajakken. Het staat landelijk zeer goed aangeschreven. Mensen komen uit heel Nederland naar Arjan Bloem voor een kano of kajak. In de enorme winkel heb je veel keuze. Arjan Bloem zelf is ook een fervent watersporter die zich heel erg inzet voor de Zaanse watersport. We werken graag met hem samen.

Tip van Marc Prins (Dekker Watersport)

Review:

Alle soorten kano’s uit de hele wereld zijn hier te koop. Het meeste is op voorraad, zo niet dan bestellen ze het voor je. Dé kanospecialist van Nederland ligt ook nog eens op een mooie plek, aan het water van ‘t Zwet.

Tip van Elly Maijenburg (voorheen Zilte Zegge)

Naast de Zilte Zegge zit het kajakcentrum Arjan Bloem. De combinatie met ons restaurant is mooi, want je kunt bij de buren een kano of kajak huren voor een prachtige tocht door het veenweidegebied. Regelmatig krijgen we bezoekers die onze buren (nog) niet kenden en vice versa. Mensen die bij ons komen voor familiefeesten kunnen het bijvoorbeeld ook goed combineren met een kanotocht.