Burgemeester in ‘t Veldpark Zaandam

Burgemeester in ‘t Veldpark Zaandam

Aantal tips: 2

Foto: Simone Ronchetti

Burgemeester in ‘t Veldpark is getipt voor Kijk Zaans door Kijk Zaans fotograaf Arjan ten Pierick 

Review:

Het Burgemeester in ’t Veldpark is een heerlijk park met een schitterende heemtuin. Na de grote opknapbeurt kunnen kinderen hier lekker spelen en fietsen. De heemtuin heb ik vaak bezocht voor fotografie opdrachten. Ook mijn kinderen willen er nu graag spelen op de vele speelplaatsen die gecreëerd zijn. Met Koninginnenacht en -dag is het een gezellige drukte en heerst er een gemoedelijke sfeer.

Tip van Ali Açar (Sultan Ahmet Moskee Zaandam)

Review:

Vanaf mijn 9e jaar kom ik al in dit park. In de jaren tachtig kwamen we hier vaak om te voetballen. Dat was heel belangrijk voor ons. Dit park is voor mij een belangrijke plek. Als je je gestresst voelt, dan kom je hier heerlijk tot rust. Het is een prettig park om een frisse neus te halen. Wanneer je midden in het park bent, zie of hoor je de auto’s zelfs niet meer. Je kunt er lekker door heen lopen, en voor kinderen zijn de speeltuinen leuk.

Ingezonden bericht van Erik Dignum via FB:

In de vijver in de Burgemeester in ‘t Veldpark, bij de Heemtuin, ligt er een klein eilandje. Ik vind het zo’n mooi en intrigerend eilandje, dat is eigenlijk mijn favoriete Zaanse plekje.