Grand café Atlantic Krommenie

Grand Café Atlantic Krommenie

Tip van Jolanda Bührs (slijterij Drinks&Gifts)

Review:

Sinds de verbouwing is het zo’n prachtig grand café met een mooi en strak design. Het is een verrijking voor Krommenie dat je hier nu lekker kunt lunchen, maar ook ‘s avonds kunt borrelen. Je kunt er goed terecht wanneer je even wilt pauzeren van het winkelen. De kok heeft voor U2 gekookt, dus dat belooft wel wat als je hier gaat eten.

Tip van Momo Krommenie

Review:

Krommenie mag blij zijn met deze actieve ondernemer. Dankzij het grand café kunnen klanten en bewoners hier weer in de buurt lunchen. De keuken wordt wat ons betreft nog wel onderschat, want je kunt hier zo goed eten. De manier waarop de carpaccio wordt opgediend bijvoorbeeld, daar kunnen andere koks nog wel wat van leren.
Een keer per maand is hier de Night of the band, waar goede bands optreden tijdens een open podium. Met de beste bands organiseert Atlantic één keer per jaar een festival.
Tijdens ons jaarlijkse Fashionevenement is het ook leuk samenwerken met Atlantic. Over de catwalk lopen dan onze modellen met verschillende setjes. Het is belangrijk dat zowel 36 als maat 40 of zelfs 42 voorbij komt, want dat zie je ook in het straatbeeld van Krommenie. Het is mooi dat we met dit evenement ook samenwerken met Jolanda Bührs die lekkere drankjes verzorgt, Juwelier van Zaanen en de optiekzaak.