Carebo textielbedrukken

Carebo

In het boek Zaanse Parels lees je op pagina 78/79 meer over de textieldrukkerij Carebo in Wormerveer.

De enthousiaste eigenaren hebben zichtbaar plezier om het iedere klant naar de zin te maken. Ze zijn sterk betrokken bij de klant, de leveranciers en het personeel. Alles lijkt mogelijk bij het bedrijf dat bedrukt promotietextiel maakt. Ook de moeilijker opdrachten zien zij juist als een uitdaging. Carebo is gespecialiseerd in zeefdruk én borduurwerk. Het bedrijf behoort tot de grotere textieldrukkerijen van Nederland. Je kunt hier terecht voor grote aantallen maar ook voor een kleine oplage.

Hendrik en Machteld Bos zijn ook sterk betrokken bij de Zaanse samenleving. Zo sponsoren ze graag het evenement (Z)Aan de Wandel.

Carebo
Industrieweg 61
1521 NE Wormerveer
Tel. 075 670 55 11

Tip van Maurits Zeinstra (Orange Nautical Services)

Review:

Omdat het bedrijf Carebo zo sterk groeide, is het verhuisd van de Achtersluispolder naar Wormerveer. Zij bedrukken en borduren textiel. Je kunt hier terecht voor een grote textiel order met bedrijfsreclame, maar ook om een paar t-shirts te laten bedrukken voor een vrijgezellenfeest. Textiel, handdoeken, jassen, alles waar reclame op kan, bedrukken ze. Goed aan dit bedrijf vind ik dat ze elke klant serieus nemen. Of het nu een privé persoon is met een kleine opdracht of een groot bedrijf, dat maakt bij hen geen verschil. Iedereen wordt gewaardeerd als opdrachtgever. Ze hebben veel lokale opdrachtgevers, maar ze hebben ook een grote voetbalclub als klant. Ze leveren ook popmerchandising voor zeer bekende artiesten en popfestivals en t-shirts voor de souvenirbranche. Het is goed om te zien dat ze groeien en dat ze durven te investeren.