Casa Verde Koog aan de Zaan

Verkoopadres boek Kijk Zaans

Casa Verde Koog aan de Zaan

Tip van  Piet Kempenaar (verfmolen De Kat)

In een mooi groen huisje, Casa Verde, vind je een grote verscheidenheid aan Spaanse tapas. En krijg je een uitstekende voorlichting over het assortiment, want deze mensen verstaan hun vak. Als je een feestje geeft of als je lekker thuis wilt genieten van kleine hapjes, dan is dit the place to be. Uiteraard horen hier Spaanse wijnen bij, die ook te koop zijn bij Casa Verde.

Tip van Collette (ANS Mode)

Paul en Ellen de Vet hebben bij ons al regelmatig de catering verzorgd, variërend van tapashapjes tot een complete paella. De kwaliteit is uitstekend: alles wordt vers bereid in eigen keuken. Tijdens het evenement Zingen aan de Zaan heeft Casa Verde ook de catering verzorgd bij ons. Eerst kwamen de koude en warme tapas. Dit is al een feest op zich, zeker met een glaasje Spaanse wijn erbij. Daarna heeft Paul bij ons in de tuin ter plekke de paella bereid. Dit was een geweldig gezicht waarbij hij op gasbranders in grote pannen aan het werk ging. De smaak was wederom niet te overtreffen, zo lekker en zo vers. De Spanjaarden zijn jaloers op de kwaliteit van deze paella.

 

Wil je meer weten over de Parels in de Zaanstreek?  Bestel het boek Zaanse Parels door op de afbeelding hierboven te klikken.

Terug naar overzicht