CoCo Records Zaandam

CoCo Records Zaandam

CoCo Records is getipt voor Kijk Zaans door Le Cockelon

Review:

Platenzaak CoCo Records aan de Zuiddijk in Zaandam bestaat al zo lang ik me kan herinneren. Mijn oudere broers kochten al hun platen bij Dim van Gerven. Ze hebben alle soorten muziek in huis, en ze kunnen ook van alles uit de hele wereld voor je bestellen. Ik heb heel veel uren muziek beluisterd in deze winkel. Je kunt hier nog op de ouderwetse manier genieten van muziek. Elke keer word je ook weer verrast. Je gaat er niet heen om even snel een cd te halen. Je gaat er heen om muziek te zoeken, te vinden, en nieuwe muziek te horen. Het is altijd een leuk weerzien, ook als ik er een tijd niet ben geweest. Door de goede contacten van Dim – hij is ook muziekproducer – was het ook altijd mogelijk om via CoCo aan concertkaartjes te komen. Al mijn cd’s komen uit deze winkel. Ik hoop dat dit soort platenzaken blijven bestaan.