Dansschool Streetkings

Streetkings

Tip van familie Walpot

Review:

De dansschool uit Zaandam bestaat sinds een paar jaar. We dansen hier alle vier. De school staat onder leiding van Juvat Westendorp. Hij danste mee in het programma ‘So you think you can dance.’ Het is een heel gezellige school, maar je leert er ook veel. Het is vooral leuk doordat de leraren zo enthousiast zijn, zelf heel goed kunnen dansen en ze het ook kunnen overbrengen. Job heeft daar een heel coole freeze geleerd.

Tip van Piet de Koning (Zaantheater)

Review:

Juvat Westendorp is nationaal bekend geworden vanwege zijn optreden in ‘You think you can dance’. Deze zeer talentvolle danser heeft ‘gewoon’ een dansschool in Zaandam. Het is leuk dat Zaandam dit soort talenten in huis heeft.

Tip van Angelique de Groen

Review:

Bij deze dansschool krijg je onmiddellijk het gevoel dat je er een tweede familie bij krijgt. De sfeer is heel familiair waardoor je je er snel thuis voelt. Mijn dochter heeft heel lang gezocht naar een goede dansschool en veel uitgeprobeerd, maar deze is het helemaal. Ze danst hier drie keer per week: haar hart ligt zeker bij de Streetkings.
De docenten hebben bijna allemaal mee gedaan met de show van So You Think you can dance. Juvat Westendorp en Edward van Gils hebben samen met de andere docenten ook een maatschappelijk doel: ze willen echt iets betekenen voor de jeugd. Zo werkt Streetkings hard aan een jeugdopleiding straat voetbal iets wat ze in Azië al met veel succes neer hebben gezet.