De Corner

De Corner

Op pagina 154/155 in het boek Zaanse Parels lees je meer over De Corner en zie je een grote groepsfoto met een deel van de leden.

Tip van Gerbrand Klop en Ruth Pos (BedrijvigeBij)

Review:

De Zaanse Ondernemers Sociëteit ‘De Corner’ biedt de ondernemer de mogelijkheid zijn/haar onderneming uit te dragen en is dus bij uitstek geschikt om te netwerken met elkaar.
Er passeren actuele onderwerpen de revue en sprekers geven een presentatie. De kwaliteit van de inhoud van de onderwerpen staat hoog in het vaandel. Door mensen gelegenheid te geven vragen te stellen na afloop van een presentatie ontstaat er soms een (aangename) discussie met de zaal.
Na afloop is er, naar behoefte, het befaamde “hapje eten” met een goed samengesteld buffet.
Mede door de goede sfeer en gezelligheid blijft De Corner een trefpunt van vrienden en goede relaties.
Op 11 oktober 1984 ging De Corner van start met 99 leden. Bijna 28 jaar later werd de 200ste Cornerbijeenkomst met 400 leden (plus partners) feestelijk gevierd in het Zaans Museum. Gastspreker was de Zaanse auteur Patrick van Hees, de schrijver van de ‘De geluksprofessor’.

Tip van Sabina Scholtens (Timmerfabriek Visser)

Review:

Ik kom al een aantal jaar bij de sociëteitsvereniging De Corner. Het is erg leuk dat er een frisse wind waait en dat ze flink aan het vernieuwen zijn en daardoor meer jonge ondernemers en vrouwen weten te trekken. Ik kom er met veel plezier, omdat er interessante sprekers zijn. De locatie, het Zaans Museum, werkt ook goed mee in die beleving. Ze luisteren goed naar hun leden en passen het programma daarop aan. De Corner bestaat al lang en zet zich in voor de bedrijvigheid in de Zaanstreek.