De Kunstgreep Oostzaan

De Kunstgreep Oostzaan

Foto’s: Trudi Sennhauser

Tip van Kijk Zaans fotograaf Trudi Sennhauser

Review:

De KunstGreep in Oostzaan heb ik bezocht tijdens de atelierroute. Ik kreeg een korte rondleiding door een oudere heer waarbij ook de lokale computervereniging hun nieuwe programma promootte. Het was leuk om te ontdekken dat behalve gemeentezaken en een bibliotheek hier ook een theater is. Omdat ik dit zelf nog niet kende, geef ik het graag als tip omdat ik verrast was van het brede assortiment aan opvoeringen dat hier wordt aangeboden. Van cabaretiers tot muziek voor volwassenen en ook een ruim aanbod aan kindervoorstellingen.
Bij de Grote kerk stonden tijdens mijn bezoek oldtimers in allerlei maten en vormen waaronder ook oude Uralmotoren met zijspan. Die heb ik natuurlijk ook gefotografeerd voor deze website.