De moestuin

De moestuin

Koog aan de Zaan

Groente- en fruitspecialist. Door het grote aanbod ook interessant voor klanten uit een grotere regio. Denk aan verse erwten, fruitmanden, zuurkool uit blik. Hier krijg je nog echt advies over aardappels en andere bijzondere en soms ook vergeten groente.
Je kunt je ook aanmelden voor biologische groentepakketten. Elke week krijg je een tas vol ingrediënten met recepten zodat je met biologische en soms ook vergeten groente kunt koken.
Je kunt er ook kant-en-klare maaltijden kopen uit eigen keuken, zoals lasagna, wraps of bijvoorbeeld boerenkool.

De Moestuin wordt vermeld op pagina 187 in het boek Zaanse Parels.

De Moestuin
Winkelcentrum Westerkoog
Molenwerf 30
1541 WR Koog aan de Zaan
Tel. 075 6159712
Georgewilmoestuin@hotmail.com
Geen website
Open: ma t/m za van 7-18 uur

verkoopadres voor het boek Zaanse Parels.

verkoopadres voor het boek Zaanse Parels.

AANTAL TIPS: 1
GETIPT DOOR: BB HAL

De Moestuin is getipt voor Kijk Zaans door BB Hal, een bedrijf dat doe-het-zelf producten verkoopt. De BB hal staat vooral bekend om het het feit dat de meubelmakers alles met hout op maat kunnen maken.

Review:

In  winkelcentrum Westerkoog in Koog aan de Zaan werken gedreven jongens die altijd met hun vak bezig zijn. Hier vind je kwaliteitsgroenten. Ze hebben een prachtige vitrine met versproducten.
Dit is nog een zaak waar je wortels en aardappels kunt laten schrapen. De boerenkool en salade met bleekselderij zijn ook favoriet bij ons. Alles is hier lekker en vers. Het is duidelijk een zaak met meerwaarde.
George Spee en Will Jäger hebben veel kennis van hun producten. Hier vind je bijvoorbeeld bijzondere seizoensgroente, zoals doperwten die je zelf moet pellen.Het is de enige zaak in de Zaanstreek waar je nog een fruitmand op maat kunt bestellen.