Ekko en Frank Scholtens

Ekko en Frank Scholtens

Het is leuk om de website Kijk Zaans te bouwen. Ik studeer Websitebouwen aan het Mediacollege. Het is interessant om aan een echt project werken, naast de opdrachten voor school. Kijk Zaans is een goede manier om ervaring op te doen.

Mijn vader Frank Scholtens is mijn coach. Hij werkt al vele jaren in de ICT en beweert regelmatig gekscherend dat hij internet heeft uitgevonden. Hij heeft geholpen met de grote lijnen, zodat het concept technisch ook goed wordt ingevuld.

Frank: ‘Door dit project leren we de Zaanstreek beter kennen, en dat is leuk. Vroeger was het centrum van Zaandam zo lelijk. Nu is het heel mooi geworden. We zijn benieuwd hoe het er uit ziet als het klaar is. Het is jammer dat De Kade niet meer bestaat, want daar kwam ik graag. De Zaanse Schans vond ik altijd al een pareltje. Inmiddels weet ik dat er veel meer pareltjes zijn.’

Tips van Ekko: D’Vijf Broers, Varen op de Zaan, duivekater, Moise festival

Tips van Frank: fabriekswand Wormer, Van Dam tot Damloop, Zaanse Schans, Vijfhoekpark, Zilte Zegge

Terug naar overzicht