Esther Prinsze/Brenda Jansen

Fotograaf Esther Prinsze en styliste Brenda Jansen hebben in het boek Zaanse Parels tien Zaanse producten op geheel eigen wijze belicht. Hedendaagse producten zijn verbeeld zoals de oude meesters er wellicht ook naar zouden hebben gekeken. Voorbeeld serie Esther Prinsze/Brenda Jansen in Kijk Zaans

Voor het boek Zaanse Parels gaan ze opnieuw samen een spannende serie maken. Tien Zaanse koks hebben voor het boek een nieuw recept bedacht dat volgens hen echt Zaans is. Het gaat om bijzondere bijdragen van De Hoop op d’Swarte Walvis, De Koperen Bel, Da Marcello, De Vijfde Smaak, Daatjes Passie, Onno Kleijn, Groote Weiver, Lust, De keuken in en de Monettuin.

Esther en Brenda gaan daar een nieuw beeld bij creëren dat verrassend, modern, strak en weer geheel anders is dan hun serie in Kijk Zaans.

18 november 2013. Eerste werkfoto van het team. Het concept voor de serie wordt nu gemaakt. In januari 2014 starten ze met styling en fotografie.

 

Wil je meer weten over de Parels in de Zaanstreek?  Bestel het boek Zaanse Parels door op de afbeelding hierboven te klikken.