FotoFlits Womerveer

Fotoflits

Tip van Sietske Koene Mode

FotoFlits is een echt Zaans familiebedrijf dat al bijna 25 jaar specialist is op het gebied van hoogwaardige flitsapparatuur en continu verlichting. Jan van Schooten en zijn vrouw Riet zijn ooit begonnen in een verbouwd woonpand aan de Kerkstraat in Oostzaan. Nu bijna 25 jaar later is de zaak overgenomen door hun dochter Mirjam en schoonzoon Gert en is het bedrijf wegens explosieve groei verhuisd naar een nieuw pand aan de Soldaatweg in Wormerveer. Inmiddels heeft ook de derde generatie van familie de Joode zijn intrede gedaan in het bedrijf. Kleinzoon Bas heeft de wereld van het flitsen met de paplepel ingegoten gekregen en is naast zijn studie ook regelmatig in de winkel te vinden en kan alles vertellen over de diverse apparatuur.

In de showroom vind  je alles wat je nodig hebt om je studio compleet te maken. Van een grijskaart, kleurenfilters en statieven,  tot complete lichtinstallaties, rondwanden en opnametafels voor zowel de professionele als beginnende fotograaf.
De service die zij leveren kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en inleving in de uitdagingen van de klant. Zij voorzien je altijd van deskundig advies op maat en nemen graag de tijd door verschillende mogelijkheden te demonstreren in de showroom.
Omdat zij naast dealer ook importeur zijn, heeft dit als voordeel dat je als eerste op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes en technieken op het gebied van (studio-)belichting voor de fotografie en video-/filmwereld.

Wil je meer weten over de Parels in de Zaanstreek?  Bestel het boek Zaanse Parels door op de afbeelding hierboven te klikken.

 

Terug naar overzicht