Gooody Fooods

Natuurwinkel Zaandam

Bij de Natuurwinkel (voorheen Gooody Fooods) op een hoek van de Hermitage in Zaandam vind je biologische voeding, en een ruime keuze voor allerlei diëten, zoals glutenvrij, vegetarisch, veganistisch en de nieuwste trend raw-food en superfoods.

De natuurwinkel wordt vermeld op pagina 217 in het boek Zaanse Parels.

Natuurwinkel Zaandam
Hermitage 91
1506 TX Zaandam
Tel. 075 616 20 19
Natuurwinkel Zaandam

Aantal tips: 4

De Natuurwinkel is getipt voor Kijk Zaans door Hennie Rooden (Natuurmuseum)

Review:

De Natuurwinkel (voorheen Gooody Fooods/Lembas) is eigenlijk een supermarkt met natuurlijke voeding.
De eerste natuurvoedingszaak in de Zaanstreek is verhuisd van de Hogendijk naar de Hermitage in het nieuwe complex van Inverdan. De bevlogen eigenaar en zijn enthousiaste personeel hebben hier een enorm grote winkel, die gelukkig al meteen veel bezoekers ontvangt. Je kunt hier allerlei lekkere gerechten van het platteland kopen. Zoals brood, boerenkaasjes, groente en fruit. Alles is op biologische wijze bereid.

Tip van Sjoerd Soeters (architect Inverdan)

Review:

Het is geweldig dat Inverdan een nieuwe biologische supermarkt heeft. De winkel bestond al eerder maar is nu een stuk groter. De visie op gezond eten en biologische producten spreekt mij wel aan. En het past ook mooi in de Zaanstreek omdat deze al een lange traditie in voedingsmiddelen heeft.
Hopelijk trekt de winkel ook veel jongeren die het belangrijk vinden om goede producten te kopen in plaats van een vette hap.

Tip van Arthur Kruijt (Tweekoppige Phoenix)

Review:

De ligging van deze winkel is geweldig, zo op de kop van de Hermitage. Alles wat biologisch is, wordt in deze winkel verkocht. De mensen die hier werken, zijn ook zeer betrokken bij hun producten. Ze hebben een zeer breed aanbod en hebben veel vakkennis. De uitstraling van de winkel is erg mooi.

Tip van Tamara Ott (recreatieschap Het Twiske)

Review:

In de koffiecorner kun je lekkere biologische koffie en taart krijgen. Het is een bijzonder goede winkel met heel veel keuze. Het personeel is heel professioneel en beschikt over veel productkennis. Mooi dat ze nu zo’n grote winkel hebben.