Graas Schoenenmode

Graas Schoenenmode Wormerveer

De schoenmaker Paul Graas is een begrip in de Zaanstreek omdat  hij – als de beste schoenmaker van de Zaanstreek – voor merken zoals Van Bommel, van Lier en Greve reparaties mag uitvoeren.

In de winkel vind je de laatste trends van schoenenmode. Marjon Graas koopt op de vakbeurzen in Antwerpen, Düsseldorf en Milaan slechts een beperkt aantal paren in van modeschoenen zodat niet iedereen dezelfde schoenen draagt.

In het boek Zaanse Parels wordt de schoenenwinkel beschreven op pagina 62. Lees meer over de schoenmakerij op pagina 170/171 in het boek Kijk Zaans.

Marjon Graas Schoenenmode
Zaanweg 73
1521 DN Wormerveer
Tel. 075 621 93 26
Graas Schoenenmode

Aantal tips: 2

Graas is getipt voor Kijk Zaans door: Jan-Willem Kaaijk (Kaaijk Metaalbewerking)

We hebben ooit onderdelen gemaakt voor het interieur van de winkel. Wanneer je bij Graas Schoenenmode binnenkomt en de eigenaren in de winkel zelf aan het werk ziet, dan voelt het meteen goed. Dit is het juiste adres, je hoeft niet verder te zoeken. Ze hebben mijn schoenen wel eens met buitengewoon veel vakmanschap gerepareerd. Voor bepaalde schoenmerken, zoals van Bommel, is dit een van de weinige schoenmakers die de zolen mogen vervangen. Ze hebben hier vooral heel modieuze damesschoenen dus ik heb er geen schoenen voor mezelf gekocht.

Tip van K’ook!

Paul Graas is de beste schoenmaker uit de Zaanstreek. Ze verkopen ook heel bijzondere merken schoenen. Ze kopen niet te veel in van een bepaald merk, zodat niet de hele Zaanstreek er op loopt. Ook de tassen zijn prachtig. Je wordt er wel hebberig van, zoveel mooie spullen als ze verkopen.
Verkoopadres Zaanse Parels

Verkoopadres Zaanse Parels