Heerlijk Wormerveer

Biologische winkel Heerlijk Wormerveer

De familie Schrama is de winkel Heerlijk gestart omdat ze veel passie hebben voor de natuur en de gezondheid.

In het boek Zaanse Parels wordt de winkel kort omschreven op pagina 59.

Heerlijk
Zaanweg 66
1521 DM Wormerveer
Tel. 075 621 46 01
Heerlijk

Foto’s: Trudi Sennhauser

Aantal tips: 4

Heerlijk is getipt voor Kijk Zaans door Parwin Mirrahimy (filmtheater De Fabriek)

Review:

De biologische winkel op de Zaanweg in Wormerveer heeft een afwisselend en heerlijk assortiment. Hier vind je lieve medewerkers die graag en goed adviseren. Je vindt hier eerlijke producten voor een eerlijke prijs.

Tip van Kijk Zaans fotograaf Trudi Sennhauser 

Review:

Het warme gevoel om na een drukke schooldag door je moeder met een kopje thee en koekje ontvangen te worden. Dat gevoel komt weer terug als je ‘Heerlijk’ in Wormerveer binnen gaat. Deze biologische delicatessenwinkel laat je door de hartelijke ontvangst en de prikkelende geuren van verse producten weer ervaren hoe een winkel hoort te zijn. Je bent welkom en dat laten Nellie Bonnema en Linda Schrama ook oprecht blijken. Door hun enthousiasme verleiden ze je elke keer weer om toch weer meer te kopen dan je eerst van plan was. Zo erg is dat ook weer niet, want wat zij aanraden zijn meestal net vers gebakken producten, en die zijn niet te versmaden. Deze winkel is een aanwinst voor de Zaanstreek, door het ruime aanbod van biologische, verse producten van goede kwaliteit.

Tip van Damiano

Review:

De eigenaren van de biologische winkel Heerlijk zijn zo vriendelijk, dat je hier als klant graag komt. Verschillende producten worden ook vers bereid in de zaak. Ze verkopen zoveel lekkere dingen. Het familiebedrijf wordt gerund door vader, moeder, dochter en schoonzoon en er heerst altijd een prettige rust.

Tip van Joken van den Brink (De Snuiter)

Review:

Wij van De Snuiter houden wel van dat ambachtelijke en eerlijke. Ze verkopen hier duurzame en fairtrade producten. In de winkel wordt veel zelfgemaakt, het is echt heerlijk en gezond.