Interieurarchitect Tanja Nieuwenhuyzen

Tanja Nieuwenhuyzen Kruseman

‘Een huis moet passen binnen de ‘genius loci’ oftewel de geest van de plek.’ HenNK is een van de vijf initiatiefnemers voor Het Nieuwe Zaanse Huis. Je kunt bij hen terecht voor een ontwerp van een houten huis dat je in de loop der tijd makkelijk kunt uitbreiden. Mensen bepalen zelf of ze het pand grijs, groen of blauw schilderen.

Zie ook pagina 281 in het boek Zaanse Parels.

Interieurarchitect Tanja Nieuwenhuyzen Kruseman: ‘Ontwerpen van ons bureau staan ten dienste van de gebruiker. We sluiten aan bij de vraag. Duurzaam betekent dat we slim omgaan met de bestaande situatie.’

Zie ook pagina 283 in het boek Zaanse Parels.

HenNK architectuur en interieurarchitectuur
Aris van Broekweg 2 (‘t Blauwe Pand)
1507 BB Zaandam

Tip van Allemanja

Review:

Interieurarchitect Tanja Nieuwenhuyzen Kruseman is een ambachtsvrouw waar alles aan klopt.
Ze straalt uit wat ze is: creatief,  rustig, oplettend en nieuwsgierig naar wat anderen beweegt. Haar ontwerpen  voor inrichtingen getuigen daar ook van. Omdat ze doorvraagt voordat ze gaat  tekenen zijn haar interieurvoorstellen net iets anders, beter onderbouwd, dan wat je van anderen hebt gezien. En omdat Tanja een ontwerp maakt waar de klant  zich prettig in moet voelen krijgt het interieur zoveel persoonlijkheid van  die klant mee dat bezoekers aan die ruimte dat ook meteen voelen. Een ontwerp  van haar blijft daarom ook na jaren nog actueel.