Kijk Zaans

Kijk Zaans!

Team Kijk Zaans, foto: Oscar Damad

Tip van Yvonne Ketalow (Keuken van Von)

Review:

De manier van werken van Kijk Zaans spreekt mij wel aan. De parels worden niet om geld gevraagd via advertenties, maar worden aangesproken op hun kwaliteit en of ze die willen uitdragen. Ze mogen ook tips aandragen voor zaken waar ze bewondering voor hebben, zodat je op deze manier mee kunt helpen om te laten zien wat de kracht van de Zaanstreek is.
Het product wat je aanbiedt moet goed zijn, dan pas kom je op de site of word je gevraagd voor een interview in het boek. Commercieel is het dus niet, maar het is goed dat de medewerkers van het project verder kijken, naar de langere termijn. Op de korte termijn zetten ze de Zaanstreek op de kaart, wie weet wat het op de langere termijn nog oplevert.
Als mensen bij mij komen moet er een klik zijn. En die was er met Kijk Zaans. Als ondernemer voel je het al snel als je gebruikt wordt. Daarom onderschrijf ik graag de manier van werken van Kijk Zaans. Het enthousiasme dat er van af spat maakt dat Kijk Zaans een succes gaat worden. Het wordt erg professioneel aangepakt.