Marja Fafiani

Foto: Tim Knol

Fotograferen is voor mij steeds weer zoeken naar datgene wat de foto zo mooi mogelijk maakt. Inspiratie haal ik uit tijdschriften en uit mijn omgeving. Om het thema “Kunst en Culuur” in beeld te brengen maak ik gebruik van de tekst die ik van Sarah aangeleverd krijg, en pas ik het beeld net zo lang aan todat de compositie helemaal goed is.

Ik fotografeer graag in de vrije natuur. Dan kan ik de omgeving helemaal vergeten, en ben ik alleen bezig met de foto en met de lichtbewerking. Als ik dan met een foto thuiskom waar ik volledig achter sta is mijn dag helemaal goed. Ook fotografeer ik graag toneelproducties, zowel voor als achter de coulissen. Ik vind het zo mooi om te zien hoe volwassenen en kinderen gedreven met toneel bezig kunnen zijn, en zich daar voor honderd procent in kunnen verliezen. Dat laat ik graag zien in mijn foto`s. Doordat ik vaak musicals heb gefotografeerd voor FluXus heb ik mij hierin kunnen ontwikkelen.

In juni 2012 exposeer ik met de portfoliogroep van FluXus bij Het Weefhuis in Zaandijk. Ik heb eerder foto’s geëxposeerd bij “Kom in de stal” in Zaandam en bij de gemeente Amsterdam.

Mijn tips: Theater op de Noord, atelierroute, Compaenproject, kapsalon Ris en poelier Ruig.

Terug naar overzicht