Marjan Mol Blaasinstrumenten Wormerveer

 Marjan Mol Blaasinstrumenten

Bekende en minder bekende blazers weten Marjan Mol te vinden omdat zij over veel vakmanschap beschikt en blaasinstrumenten verkoopt en repareert.

Zaanweg 4
1521 DH Wormerveer
Tel. 075 628 41 92
Marjan Mol

Foto: Sarah Vermoolen

Aantal tips: 3

Tip van Willem Klut (oliemolen De Bonte Hen)

Review:

Aan de Zaanweg in Wormerveer heeft Marjan Mol een winkel en werkplaats voor de verkoop en restauratie van blaasinstrumenten. Zij beheerst het echte vakmanschap. Dit is een van de weinige plekken waar je je instrument vakkundig kunt laten repareren omdat je over veel kennis van het gereedschap en het instrument moet beschikken. Ik hoop dat deze vakvrouw door meer muzikale Zaankanters gevonden wordt.

Foto: Sarah Vermoolen

Tip van Dirk Koene (Sietske Koene Mode)

Review:

Om de blaasmuziek in de ruimste zin ‘in de lucht’ te houden moeten blaasinstrumenten ook onderhouden, en soms gerepareerd worden.
Een specialiste met veel ervaring is Marjan Mol, wiens atelier is gevestigd in pakhuis De Ruyter aan de Zaanweg in Wormerveer. Onder de klanten van Marjan Mol vind je zowel koperblazers als houtblazers, zowel amateurs als ook bekende blazers uit de klassieke- en jazzwereld. In het assortiment bij Marjan Mol vind je vooraanstaande bekende merken van instrumentbouwers, zoals de exclusieve trompetten en bugels van de wereldberoemde Nederlandse instrumentbouwer Hub van Laar.

Tip van De Kift

Review:

Marjan Mol repareert altijd alle blaasinstrumenten van De Kift en dat doet ze uitstekend. Dankzij haar kan De Kift altijd zonder problemen blazen.