MidZomerZaan festival

MidZomerZaan festival

The Common Linnets, de topband rond leadzangeres Ilse DeLange, komt naar de Zaan. Het is het MidzomerZaan festival en poppodium de Flux gezamenlijk gelukt om de groep te contracteren voor een exclusief concert op zaterdagavond 20 juni. De zeer succesvolle band is dan te zien en te horen tijdens de negende editie van het Zaanse festival op het sfeervolle terrein aan de Zaan naast de Chocoladefabriek in Zaandam. Meer informatie en kaartverkoop zie MizomerZaan

Tip van Marjolein Lensink (vormgeving Kijk Zaans)

Review:

Fotograaf: Marjolein Lensink

Van 21 juni t/m 23 juni wordt dit culturele festival gehouden. Een onderdeel zijn de concerten op het Verkadeterrein. Wij wonen daarnaast, waardoor het extra leuk is. Artiesten wachten bij ons in de tuin bij de theekoepel voordat ze het podium op gaan. We hebben daardoor al heel wat beroemde mensen in onze achtertuin gehad. Dat is natuurlijk speciaal.
Het festival zelf is ook heel erg leuk, juist door de combinatie van klassieke muziek en nog niet zo bekende artiesten, gemixt met een aantal landelijke bekende bands. Ook op andere locaties, zoals de Zaanse Schans, zijn er dan activiteiten. Laat je verrassen door nieuwe dingen en kom kijken.
 

Tip van architect Paul Carree

Review:

Het MidZomerZaanfestival dat op het terrein van het Verkadecomplex en enkele andere locaties wordt gehouden vind ik heel leuk. Het verbindt de mooie rivier met bedrijvigheid en amusement. Het is heel sympathiek dat je voor bijna geen geld concerten kunt bijwonen. De mix van populaire en klassieke muziek vind ik ook heel goed.