Mike Bink

Fotograaf Mike Bink

Tip van Martine Hos (Rabobank Zaanstreek)

Foto: Sarah Vermoolen

Sinds een aantal jaar werken wij samen met fotograaf Mike Bink. Dat bevalt uitstekend. Zijn creativiteit, oog voor detail en inlevingsvermogen zijn kenmerken die Mike typeren. Zijn foto’s spreken voor zich en Mike is in staat om diversiteit in zijn fotografie aan te brengen.

Ons ledenmagazine Dichterbij verschijnt vier keer per jaar en de lokale fotografie moet aansluiten bij de opmaak van ons magazine. Dat is aan Mike toevertrouwt en hij verrast ons regelmatig met prachtige foto’s!

Tip van Vinotheek Allemanja

Hoewel Mike Bink een veelzijdig fotograaf is, zie ik in hem vooral een meesterlijke portretfotograaf. Het zorgt er voor dat iemand in een specifieke situatie tot zijn/haar recht komt. Of je bekend bent of Truus van om de hoek, iedereen krijgt van Mike dezelfde  aandacht. Hij blijft geduldig uitleg geven, proberen en wachten totdat hij die  ene foto kan maken: de foto die het verhaal van die persoon in die context kan  vertellen. Toegegeven, Mike Bink  heeft ook prachtige foto’s gemaakt van gebouwen, zowel van de buitenkant als van inrichtingen. Maar juist zijn portretten zijn altijd herkenbaar van zijn  hand.

Wil je meer weten over de Parels in de Zaanstreek?  Bestel het boek Zaanse Parels door op de afbeelding hierboven te klikken.

Terug naar het overzicht