Proeverij de Cock en co

 

Proeverij De Cock & Co

Rob en Annechris hebben de afgelopen tientallen jaren enorm veel vakkennis opgebouwd over wijn en de combinatie met kaas. Deze kennis delen ze graag met liefhebbers van het goede leven tijdens proeverijen en wijncursussen.

Lees meer over Proeverij De Cock &Co op pagina 192/193 in het boek Zaanse Parels.

Proeverij De Cock en Co
Wisselende locaties voor proeverijen
Tel. 075 616 36 57/ 06 229 813 87
Proeverij de Cock en Co

Proeverij De Cock & Co is getipt voor Kijk Zaans door  BB Hal

Review:

Rob en Annechris de Cock zijn de voormalige eigenaren van Le Cockelon. Liefde voor wijn en kaas hebben ze nog altijd, want ze organiseren regelmatig bijzonder gezellige en leuke wijnproeverijen. We zijn een paar keer mee geweest met een uitje naar de Rijp. Dit zijn onvergetelijke ervaringen. De boottocht naar het eiland is al prachtig, vooral  omdat de gids honderduit vertelt over de geschiedenis, de vogels en de Rijp. Je vaart dan naar een eiland waar de tafel met wijnen al klaar staat. Annechris smeert ondertussen broodjes met lekkere kaasjes. Het is altijd een gezellige ervaring, of de zon nu schijnt of het regent. We hebben een keer een proeverij meegemaakt met slecht weer. Het was erg koud, maar met jassen en capuchons onder de partytent was weer zo gezellig.
Rob heeft veel verstand van wijnen en laat je graag meegenieten van zijn kennis.  Rob en  Annechris zijn erg lieve mensen, die je  altijd erg welkom doen voelen. Je deelt zo mee in hun geluk.