Slijterij Drinks & Gifts

Slijterij Drinks & Gifts

Als zelfstandige slijterij doet Drinks&Gifts het goed want ze staat in de top van 10 van beste slijters van Nederland. Er wordt regelmatig samen gewerkt met andere ondernemers uit Krommenie, zoals bij wijn- en whiskyproeverijen en het jaarlijkse fashionevenement bij Atlantic.

In het boek Kijk Zaans lees je op pagina 176/177 meer over deze slijterij. Ook in het boek Zaanse Parels kom je meer te weten op pagina 17 over de activiteiten van Jolanda Bührs.

Slijterij Drinks&Gifts
Heiligeweg 15a
1561 DD Krommenie
Tel. 075 640 51 79
Slijterij Drinks & Gifts

Aantal tips: 3

Tip van  Marc Prins (Dekker Watersport)

Review:

Jolanda Bührs van slijterij Drinks & Gifts in Krommenie werkt met veel passie. Op een hartstikke leuke manier geeft ze workshops, lezingen en organiseert ze proeverijen. Zij is een van de initiatiefnemers voor het bier Tasty Lady. Ze weet altijd weer iets nieuws te bedenken, zoals  kruidenbitters en likeuren met echt Zaanse ingrediënten.

Tip van Breugem Brouwerij

Review:

Jolanda Bührs is echt een topper in de Zaanstreek. Samen met Slijterij Vonk en Casa Ista behoort ze wat ons betreft tot de drie belangrijkste slijters van de Zaanstreek. Jolanda is een onuitputtelijke bron van informatie voor allerlei dranken. Ze heeft veel verstand van wijn en bier, maar ze is ook ‘groot’  in het gedestilleerd. Ze heeft veel kennis van whisky’s.  Ze heeft samen met een aantal andere vrouwen Tasty Lady bedacht, als statement tegen de zoetsappige vrouwenbieren die door de grote brouwers wordt gemaakt. Tasty Lady is bij ons gebrouwen. In haar nieuwe winkel is meer ruimte voor bier. We vinden het natuurlijk leuk dat ze ook ons bier verkoopt.

Tip van Pjotr Rentink (DeVijfdeSmaak)

Review:

Jolanda Bührs is een onderneemster met passie; Drinks and Gifts is een geweldige “dranken speciaalzaak” de slijterij ver voorbij. Jolanda haar voorliefde voor, en haar kennis over, alles wat alcohol bevat en mooi gemaakt is en, haar enthousiasme voor “het vak” maken het tot een plezier om even naar Krommenie te rijden voor onze sterke drank, port, speciale bieren en natuurlijk whisky.
Ook de samples die ze maakt van de verschillende dranken en de “limited editions” van de verschillende dranken die ze verkoopt maken Drinks and Gifts tot een geweldige “slijterij” en Jolanda tot een heel gedreven vakvrouw.