Slijterij Vonk Zaandam

Slijterij Vonk

De slijterij bestaat al sinds mensenheugenis en levert uitstekende kwaliteit. De klanten zijn zeer enthousiast over de grote diversiteit, de mooie keuze aan lokale dranken en de vakkennis van het personeel.
Slijterij Vonk behoort tot de beste slijters van Nederland en dat is een grote prestatie als je als zelfstandige slijterij kunt overleven.

De slijterij wordt vermeld op pagina 220 in het boek Zaanse Parels.

Slijterij Vonk
Tuiniersstraat 8
1501 NK Zaandam
Tel. 075 616 93 55
Slijterij Vonk Zaandam

Aantal tips: 3

Slijterij Vonk is getipt voor Kijk Zaans door Piet Kempenaar (verfmolen De Kat)

Review:

Simon Vonk, eigenaar van slijterij Vonk, heeft een geweldige collectie dranken. Wijn, Zaanse likeuren volgens eigen recept, champagnes. Bedenk het maar en je zult het daar zeker vinden. Voor de liefhebbers van het Schotse levenswater is deze zaak een walhalla.

Slijterij Vonk is getipt voor Kijk Zaans door Breugems Brouwerij

Review:

Het aanbod van slijterij Vonk is heel gevarieerd. Ze zijn gegroeid qua assortiment maar ook qua dienstverlening. Wanneer we bij Breugems een extra biertap nodig hebben, dan denkt Vonk mee over de mogelijkheden. Samen met Drinks&Gifts en Casa Ista behoort Vonk wat ons betreft tot de drie belangrijkste slijters van de Zaanstreek.

Slijterij Vonk is getipt voor Kijk Zaans door Het Volkspark

Review:

Wij doen al jaren goede zaken met slijterij Vonk. En dat is niet zomaar natuurlijk. Als je ziet met hoeveel toewijding Simon en zijn collega’s die zaak runnen, op welke zeer prettige en flexibele manier zij met ons als klant omgaan en wat zij daar nog eens, in de vorm van proeverijen, naast doen om Zaankanters hun smaakpapillen te prikkelen dan gun je Vonk die TIP van harte. Ondernemers als Vonk worden zeldzaam en daar moeten we zuinig op zijn. Ze zijn wel al getipt maar ook van ons is dat gegund.