Stelling Wonen Wormerveer

Stelling Wonen Wormerveer

Stelling Wonen is een begrip in de Zaanstreek en ver daarbuiten. Ben je op zoek naar mooie stijlvolle meubels en accessoires waarmee je je huis een geheel eigen gezicht geeft, dan moet je bij deze mooie woonzaak gaan kijken. Succes verzekerd. Hier vind je bijzondere meubels die ook na verloop van tijd nog steeds worden gewaardeerd.

Nanda Stelling leidt tegenwoordig het bedrijf dat door haar opa is gestart.

In het boek Zaanse Parels lees je meer over Stelling Wonen op pagina 64/65.

Stelling Wonen
Zaanweg 15-17
1521 DJ Wormerveer
Tel. 075 628 18 36
Stelling Wonen

Stelling Wonen is verkoopadres voor Zaanse Parels. Bij aankoop van € 250 of meer krijg je een gratis boek.

Stelling Wonen is verkoopadres voor Zaanse Parels. Bij aankoop van € 250 of meer krijg je een gratis boek.

 

Aantal tips: 2

Stelling Wonen is getipt voor Kijk Zaans door Slagerij Raa

Review:

Bij Stelling in Wormerveer hebben ze altijd heel opvallende meubels en accessoires. Het is een fantastisch mooie winkel. De service is ook goed. Ze hebben een goed antwoord op al je vragen. Dit zijn de pijlers van een familiebedrijf waarbij nu al de derde generatie de winkel leidt. Het is knap dat ze zich zo goed weten te handhaven naast alle woonboulevards. Dat lukt ze goed door de exclusiviteit van hun producten en het vakkundige personeel.

Tip van Marc Prins (Dekker Watersport)

Review:

Stelling Wonen is een mooi oud familiebedrijf waar alles op het gebied van interieur te koop is. En als ze het niet hebben, dan regelen ze het voor je. Je vindt hier bijvoorbeeld leuke dekbedhoezen met een nautisch design, maar ze hebben ook leuke hebbedingen en Scandinavisch design.