Tante Tee

Tante Tee

Lunchroom Tante Tee wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking. Hier kom je voor een heerlijke high tea of voor een klein hapje. Met zichtbaar plezier helpen ze klanten.

Naast lunchroom is het ook een cadeauwinkel waar je unieke producten vindt die zijn gemaakt door mensen met beperking. Leuk om koffie te drinken, een broodje te eten en een bijzonder cadeau uit te zoeken.

Tante Tee wordt genoemd op pagina 14 in het boek Zaanse Parels.

Tante Tee
Noorderhoofdstraat 3A
1561 AS Krommenie
Tel. 075 767 62 76
Tante Tee

Aantal tips: 3

Tante Tee is getipt voor Kijk Zaans door Joke van den Brink (De Snuiter)

Review:

Het is leuk dat Krommenie een goede plek heeft waar je lekkere koffie krijgt en kunt lunchen. Er worden heerlijke producten gemaakt. Het geeft meerwaarde dat het een plek is voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is lekker kleinschalig en altijd gezellig. Medewerkers laten hier zien dat ze veel kunnen.

Tip van Momo Krommenie

Review:

Het is fantastisch dat Krommenie een lunchroom heeft waar mensen met een geestelijke beperking werken. Hier wordt met zoveel enthousiasme gewerkt. Donderdagavond hebben ze een speciaal menu. Dat wordt wekelijks door een medewerker bij ons neergelegd. Vaak drinken we dan even samen een kopje cappuccino. Het is dan zo mooi om de medewerker te horen zeggen dat de cappuccino bij hen minstens zo lekker is. Het is een mooi puur bedrijf, heel bijzonder.

Tip van Ray Heistek (De keuken in)

Review:

Mijn motivatie om deze bijzonder tearoom te tippen is dat Wilma en Guus en hun dochter Letty en zoon Rens Tante Tee op een geweldige manier runnen. Heel hun hart, ziel en zaligheid zit erin en dat proef je terug in de sfeer.
Wij organiseren samen thema-avonden op kleine schaal waar iedereen kan aanschuiven. Ik geniet ervan om met Tante Tee samen te werken.
Hun doel is om een ontmoetingsplaats te worden voor iedereen waar je kunt shoppen, lekker kunt zitten en thee
drinken, en een broodje kunt eten.