Vishandel Ernst Gorter Koog aan de Zaan

Vishandel Ernst Gorter

Vishandel Ernst Gorter
A8erna (onder het viaduct)
Verzetstraat 8
1541 HB Koog aan de Zaan
Tel. 075 614 35 28
Geen website

Veel bezoekers komen voor een haring of een andere lekkere snack. Voor de feestdagen of voor speciale gelegenheden maken ze plateaus met diverse vissoorten als kleine hapjes.

Aantal tips: 2

Vishandel Ernst Gorter is getipt voor Kijk Zaans door Toon Rumphorst (restaurant De Smuiger)

Review:

Onder het viaduct van de A8 in Koog aan de Zaan koop ik graag mijn haring. De visboer maakt hem ter plekke schoon. De haring is altijd van een fantastische kwaliteit. Het is een mooi en schoon bedrijf. Als ik over haring vertel, dan loopt het water me al in de mond. In De Smuiger serveer ik ook de nieuwe haring.

Tip van Ali Açar (Sultan Ahmet Moskee Zaandam)

Review:

Het is wel opmerkelijk om als Turk een haringboer te tippen, maar ik doe het toch. Onder het viaduct in Koog aan de Zaan zit een haringboer die heel goed is. Ik hield nooit zo van haring, maar sinds ik bij hem haring heb geproefd eet ik er graag. Hij houdt zijn zaak keurig schoon en het is echt een vakman.