Wala

Wala Lingerie en Mode Wormerveer

De lingerie en modezaak Wala is een familiebedrijf. Verschillende generaties hebben deze kwaliteitszaak in meer dan vijftig jaar tijd groot gemaakt aan de Zaanbocht. Klanten uit heel Noord-Holland komen speciaal voor deze lingeriezaak naar Wormerveer omdat ze daar zo goed worden geholpen. En omdat je zoveel keuze hebt.

Wala
Zaanweg 97
Wormerveer|Tel. 075 628 36 26
Wala Wormerveer

Aantal tips: 2

Wala is getipt voor Kijk Zaans door  K’ook!

Review:
Qua lingerie en badkleding is Wala wellicht wel de beste winkel in Noord-Holland. Je wordt hier zo goed geholpen als je een bh nodig hebt. Ze weten je zo te adviseren dat het altijd ook echt goed zit. De verkoopsters denken met je mee. Ze worden regelmatig bijgeschoold. Je gaat altijd met tassen vol de deur uit.
Leuk is ook dat het een bedrijf is dat al meerdere generaties in handen is van dezelfde familie. Dat zie je in Wormerveer wel meer. We hebben hier stadse winkels met een dorps karakter.

Tip van Toon Rumphorst (restaurant De Smuiger)

Review:

Voor ons personeel hebben we de kleding uitgezocht bij Wala in Wormerveer. De twee zusters zijn fantastische mensen. Ze hebben veel kennis van zaken, zijn heel behulpzaam en geven goed advies over wat wel of niet kan. Ze hebben een heel leuke blouse uit gezocht voor het personeel van de Smuiger. De zussen weten heel goed wat er te koop is in de modewereld en ze hebben een prachtig team.