Winnubst

Winnubst

In het boek Zaanse Parels lees je op pagina 282 meer over Winnubst.

Tip van B&B Tisvoordebakker

Review:

Winnubst Grafische Afwerking is een Zaans familiebedrijf, opgestart in 1985 door vader Jan aan de Oostzijde 135a te Zaandam. Jan had toen al 27 jaar ervaring in de grafische wereld. Begonnen als leerling handzetter klom hij
op tot bedrijfsleider. Al snel groeide het bedrijf uit zijn voegen en moest in 1990 een nieuwe locatie worden gezocht. Zoon Peter is toen bij zijn vader gaan werken. Later volgde de oudste zoon Albert en schoonzoon Ronald is als laatste in 1996 de bedrijfsleiding komen versterken. Omdat het bedrijf nogmaals uit het jasje groeide, is een eigen pand gebouwd en in februari 1998 betrokken op de Pieter Lieftinckweg 28 te Zaandam. Toen Jan met pensioen ging, hebben deze drie mannen het bedrijf overgenomen.
Winnubst is een flexibel, dynamisch bedrijf met ongeveer 20 vaste medewerkers dat zich bezig houdt met de afwerking van diverse reclameactiviteiten zoals showcards, mobiles, folderbakjes, displays, verzendverpakkingen, mailingen, enzovoort. Ook het voor verzending gereed maken van reclamemateriaal en mailingen behoren tot de activiteiten.
De klantenkring bestaat uit drukkerijen (van klein tot groot), gerenommeerde reclame bureaus en bedrijven zoals L’Oréal. Het uitgangspunt was en is nog altijd om een hoge kwaliteit te bieden tegen een scherpe prijs en binnen de kortst mogelijke tijd.

Tip van Wellwaij Belting

Review:

Er zijn veel grafische bedrijven die door de recessie over de kop gaan. Daarom is het des te opmerkelijker hoe goed Winnubst het doet. Ze trekken zich niets aan van de crisis en gaan stug door met het bedenken van prachtige oplossingen. Dankzij hun innovatieve ideeën en omdat ze altijd weer iets leuks hebben, vinden we het echt een parel.