Y-catcher

Y-Catcher

Y-Catcher staat onder leiding van Jenny Luten. Hier kun je terecht voor goed vindbare websites en optimalisatie van zoekmachines. Zij is samen met Vanessa Bos ook het brein achter het zeer goed lopende project Goed Eten, Gezond leven.

De belangrijkste tips van Y-Catcher voor zoekmachine-optimalisatie (SEO)
in volgorde van belangrijkheid
1. Zorg voor een goede basis als fundering (bijv. WordPress, Joomla of een HTML-site). Sites met een sitegenerator komen niet of veel minder goed door in Google.
2. Kies voor een goede template. Het Genesis framework als basis voor WordPress en de daarbij behorende templates is een zeer goede basis voor Google.
3. Pas als de fundering en de bouw van een site goed en zoekmachinevriendelijk is, kun je veel verwachten van een goede vindbaarheid in Google. Liefst zoveel mogelijk tekst plaatsen (wel met tussenkopjes, vette kopjes, alinea’s vanwege de leesbaarheid). Ook tekst op de homepage. Probeer minimaal een keer per week een nieuwe tekst te maken onder het kopje nieuws of verander de homepage heel regelmatig.
4. Zorg voor leesbare url’s zodat het duidelijk is op welke pagina je je bevindt.
5. Pas op voor over-optimalisatie. Maak natuurlijke teksten en ga speels om met de zoektermen die de klanten van jouw site wellicht gaan gebruiken. Overoptimaliseren betekent strafpunten bij Google.
6. Per pagina optimaliseren door paginatitel en de metatag description goed in te vullen. In de description maak je een samenvatting van van die pagina met de gewenste zoektermen.
7. Geef afbeeldingen een goede tekst mee.
8. Gebruik enkele interne links in teksten rond belangrijke zoektermen.
9. Maak kopjes op je site (belangrijkste kop H1).
10. Gebruik vetgedrukte woorden bepaalde termen kracht bij te zetten. De lay-out en beeldmateriaal heeft overigens geen invloed op de vindbaarheid van je site.

Moderne professionele WordPress website met responsive design (geschikt voor mobiel), eigen huisstijl, nieuwsblog, zoekmachine-optimalisatie, eenvoudig uit te breiden, volledig eigendom

Y-catcher
Pakhuis Saigon (fabriekswand Wormer)
Veerdijk 40j
1531 MS Wormer

Tip van Ingrid Bakker (Inmeba)

Review:

Jenny Luten verdient het om toegevoegd te worden als parel, omdat zij vanuit huis begonnen door haar kennis, kunde en inzicht, zoals de samenwerking met vormgevers, programmeurs, tekstschrijvers en progammeurs, van Y catcher een bedrijf van naam heeft neergezet. Haar bedrijf is tegenwoordig gevestigd in het fraaie pakhuis Saigon in Wormer. Van daaruit maakt ze websites die goed gevonden worden en er professioneel uit zien. Ze doet het zo goed met haar websites dat ze inmiddels al vijf mensen in dienst heeft.
Daarnaast is Jenny  een geweldige vrouw die als lid van het Vrouwennetwerk Zaanstad Plus zich met heel veel energie heeft ingezet om de website bij te houden en te updaten. In de tijd dat we hiervoor geen vrouw beschikbaar hadden om de site bij te houden heeft Jenny dit opgepakt en ons daarmee geweldig geholpen. Susan Rietveld heeft samen met haar de prachtige nieuwe website voor het vrouwennetwerk gemaakt, die een professionele en krachtige uitstraling heeft.