BB Hal Koog aan de Zaan

BB Hal Koog aan de Zaan

Achter het winkelpand met de vrolijk ingerichte etalage vol houten speelgoed en doe-het-zelf-artikelen schuilt een bijzondere doe-het-zelfzaak. Een klant zei eens: ‘Wat ongelooflijk dat zoiets nog bestaat in deze tijd.’

Lees meer over de BB Hal in het boek Zaanse Parels op pagina 194/195.

BB Hal
Zuideinde 44
1541 CD Koog aan de Zaan
Tel. 075 617 69 45
BB Hal

De BB Hal is verkoopadres voor het boek Zaanse Parels.

De BB Hal is verkoopadres voor het boek Zaanse Parels.

Aantal tips: 5

De BB Hal is getipt voor Kijk Zaans door Nicole van der Heijden (beeldend kunstenaar)

Review:

In deze doe-het-zelfzaak in Koog aan de Zaan kan je nog aankomen met een probleem, dat nog opgelost wordt ook. Elke klant heeft de ervaring dat er meegedacht wordt. Kom je met een stukje trapleuning, een deel van een vensterbank of een idee voor een kastje, alles wordt gemaakt met plezier, enthousiasme en liefde. Het is een echt familiebedrijf. De eigenaar Ronald Beijer leidt ook jongens op in het vak.

Tip van Le Cockelon

Review:

De BB Hal in Koog aan de Zaan is een bijzonder familiebedrijf waar alles nog op maat voor je wordt getimmerd. Als je een tekening laat zien gaan ze meteen mee denken. Ze maken precies wat jij wilt. Bij een grote bouwmarkt heb je dat gevoel nooit. Het is een prettige winkel, waar je snel slaagt.

Tip van Jaap Klomp (Wilhelminapark)

Review:

Ronald Beijer geeft de klanten een heel aparte service. Alles wat je omschrijft, kan hij voor je maken. Hij voert heel veel extra werk uit wat je anders niet voor elkaar zou krijgen. Dit bedrijf is echt iets heel bijzonders.

Tip van Zaanse Zeilmakerij

Review:

Hoe ze bij de BB Hal met je meedenken, daar hou ik van. Hier zijn ze niet uit op winstbejag, maar wel op gewoon zo goed mogelijk je klus doen. Ronald beschikt over zoveel bagage dat hij alles kan oplossen. Eenvoudig timmerwerk, kastjes in de babykamer, moeilijk lijstwerk of een aanbouw, alles kan hij voor je realiseren. Hij is letterlijk van alle markten thuis. Als ik een deel van zijn gedachtegoed kan overbrengen in mijn eigen bedrijf dan zou ik dat heel graag doen. Het open en vriendelijke karakter en werken voor ieders budget nemen we graag over.

Tip van René Mulder (‘t Groene Pandje)

Review:

Bij de BB Hal werken echte toppertjes. Hier kom je voor vakmanschap. Ronald en Karin staan voor iedereen klaar. Hij heeft voor ‘t Groene Pandje het ‘Skip’ gemaakt. Daar zijn we allebei heel trots op.